Your address will show here +12 34 56 78
Voorwaarden retourzendingen
Bij het retourneren van een product vragen wij u de retoursprocedure te volgen die het beste aansluit bij uw reden van retour. Lees ook de onderstaande voorwaarden goed door om teleurstelling en verwarring te voorkomen.

Uitzonderingen
De volgende producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden;
  • een beschadigd of incompleet product
  • speciaal bestelde producten
  • in kleur gespoten producten
  • gemonteerde producten
  • aanbiedingen
  • cadeaubonnen

Kosten retourzending
Is de reden van retour een beschadigd ontvangen product, een verkeerd geleverd product of en garantie afhandeling?
Wij vergoeden de verzendkosten voor het terug sturen.

Indien u niet tevreden bent over een aankoop, de pasvorm niet naar wens is of per ongeluk het verkeerde product besteld hebt, dan worden de verzendkosten voor het terug sturen niet door ons vergoed.

Hoe te retourneren
  • Neem vooraf altijd eerst contact op met onze klantenservice, zij zullen u informeren waar het te retourneren product naartoe gestuurd moet worden. Houd er rekening mee dat niet-geautoriseerde retouren niet geaccepteerd zullen worden.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Z-Performance NL is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van retour gestuurde producten. u wordt verzocht om het product terug te sturen met een betrouwbare internationale vervoerder welke een tracking service aanbiedt (zoals PostNL of GLS).

u kunt de goederen natuurlijk ook retourneren in onze showroom in Nijkerk.

Zorg ervoor dat u de originele verpakking gebruikt wanneer u een product gaat retourneren. Het te retourneren product moet in dezelfde conditie bij ons aankomen als dat door jouw ontvangen is. 

Bij gebruikssporen of beschadigingen behoudt Z-Performance NL zich het recht voor om de retour te weigeren en/of uit te keren.

Er dient een kopie van de aankoopfactuur te worden meegestuurd.
  • Als middel tegen potentieel misbruik heeft Z-Performance NL het recht om geen vergoeding uit te keren aan ieder die in onze ogen onrechtmatig gebruik maakt van dit retourbeleid.

Vervanging of Terugstorting
Wanneer u een artikel retourneert, ontvangt u automatisch een bericht wanneer de retourzending bij ons binnen is (e-mail of telefonisch). 

Zodra we uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we een vervangend exemplaar opsturen of het volledige aankoopbedrag terugstorten inclusief de verzendkosten (mits de fout bij Z-Performance NL ligt).

Wij zullen de retour binnen 7 werkdagen verwerken (gerekend vanaf de datum dat je het artikel verzonden hebt).